Facebook

2 weeks ago

Odred Izviđača NB Đebo

Pozivamo sve stare i nove članove da se od subote 12.9.2020. pridruže sastancima.
Sastanci će se održavati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Poletarci 1. do 4. razreda u 10 sati
Patrola Patkice u 11 sati
Patrola Rakuni 12 sati
Sastajemo se ispred Mjesne zajednice Trnsko.
Nadamo se dobrom vremenu što dulje.
Za nove članove slobodno nas nazovite
0959014683.
Voditelji
...

View on Facebook

Naša Ana je provela dva tjedna u Splitu i okolici povodom volontiranja u projektu Budi moja voda koji je zamišljen kao nastavak priče o Boranki. Dvadesetak volontera iz raznih dijelova Hrvatske je svakog jutra odlazilo na teren gdje su zalijevali posađene sadnice. Sve što činimo danas, utječe na budućnost pa se tako nadamo da će ova mala drvca kreirati šumu i ponovno pružiti hladovinu Mosoru. ...

View on Facebook

3 months ago

Odred Izviđača NB Đebo

Dvodnevni fenomenalni izlet na izletište Da Bar u blizini Pakraca i Omanovac ...

View on Facebook

SRETNIH NAM 30 GODINA RADA!

Naš odred danas slavi veliku 30 obljetnicu.
13.6.1990. osnovan je Odred izviđača N.B. Đebo, nazvan prema prerano preminulom izviđaču i profesoru likovne kulture Nikoli Boloniću 'Đebi'. Odred je tada nastavio izviđačku priču koja u našim novozagrebačkim kvartovima traje još od 1960-ih godina. I dalje veselo kročimo akcijama, izletima, logorovanjima i drugim raznim aktivnostima ponosno noseći crveno-plavu kombinaciju marama oko vrata.
Iako su nas nedavne prilike omele da obljetnicu proslavimo onako kako smo je isprva zamislili, svakako ćemo se potruditi da se na jesen skupimo i obilježimo je kako spada!
Dotad ćemo i dalje onako kako jedino znamo - s osmijehom na licu, u smjeru zelene prirode i novih pustolovina!

Za one koji žele znati više, povijest odreda možete pronaći na našim stranicama: oi-debo.hr/about/
...

View on Facebook

4 months ago

Odred Izviđača NB Đebo

Stigle su nas zaista lijepe obljetnice. Slavimo Dan izviđača*, a i našem se Odredu bliži proslava okruglog 30. rođendana (tek!).
U ovim čudnjikavim okolnostima možda nismo zajedno na nekom veselom izletu, ali su se zato naši voditelji u miru zamislili i odabrali neke od svojih najdražih uspomena skupljenih tijekom godina, pa i desetljeća iskustva s maramom oko vrata.

Pozivamo vas da pogledate što to čuvaju i na što ih te stvari, naizgled sasvim obične, podsjećaju. Pridružite nam se i u komentarima objavite fotku i kratak opis svoje najdraže izviđačke uspomene!
...

View on Facebook

Širimo dobre vibracije i lijepe misli Zagrebom gradom! Hvala svim članovima na doprinosu - na crtežima, porukama, videima, potpori i dobrom duhu!
Šaljemo vam malo veselja i razbibrige uz nadu da ćemo što prije zajedno put neke šume/planine/akcije! Dotad pamet u glavu!
Gledajte, stisnite lajk ako vam se sviđa, podijelite kako bi naša poruka doprijela do što više ljudi, onih s maramom ili bez!
...

View on Facebook

Zgasi svjetlo, upali kliker u glavi 🌍🌍🌚🌚Znaš li da u ovo izvanredno doba možeš i Ti dati svoj mali doprinos za našu Zemlju?🌎

Priključi se danas globalnoj svjetskoj akciji, ugasi svjetlo na sat vremena i pošalji jasan signal da Ti je stalo do naše Zemlje!

www.wwfadria.org/hr/ukljuci_se/sat_za_zemlju/

#boranka #savezizvidjacahrvatske #earthhour
...

View on Facebook
Ovaj unos je objavljen u Akcije. Bookmarkirajte stalnu vezu.