Facebook

11 hours ago

Odred Izviđača NB Đebo

Dvodnevni fenomenalni izlet na izletište Da Bar u blizini Pakraca i Omanovac ...

View on Facebook

SRETNIH NAM 30 GODINA RADA!

Naš odred danas slavi veliku 30 obljetnicu.
13.6.1990. osnovan je Odred izviđača N.B. Đebo, nazvan prema prerano preminulom izviđaču i profesoru likovne kulture Nikoli Boloniću 'Đebi'. Odred je tada nastavio izviđačku priču koja u našim novozagrebačkim kvartovima traje još od 1960-ih godina. I dalje veselo kročimo akcijama, izletima, logorovanjima i drugim raznim aktivnostima ponosno noseći crveno-plavu kombinaciju marama oko vrata.
Iako su nas nedavne prilike omele da obljetnicu proslavimo onako kako smo je isprva zamislili, svakako ćemo se potruditi da se na jesen skupimo i obilježimo je kako spada!
Dotad ćemo i dalje onako kako jedino znamo - s osmijehom na licu, u smjeru zelene prirode i novih pustolovina!

Za one koji žele znati više, povijest odreda možete pronaći na našim stranicama: oi-debo.hr/about/
...

View on Facebook

2 months ago

Odred Izviđača NB Đebo

Stigle su nas zaista lijepe obljetnice. Slavimo Dan izviđača*, a i našem se Odredu bliži proslava okruglog 30. rođendana (tek!).
U ovim čudnjikavim okolnostima možda nismo zajedno na nekom veselom izletu, ali su se zato naši voditelji u miru zamislili i odabrali neke od svojih najdražih uspomena skupljenih tijekom godina, pa i desetljeća iskustva s maramom oko vrata.

Pozivamo vas da pogledate što to čuvaju i na što ih te stvari, naizgled sasvim obične, podsjećaju. Pridružite nam se i u komentarima objavite fotku i kratak opis svoje najdraže izviđačke uspomene!
...

View on Facebook

Širimo dobre vibracije i lijepe misli Zagrebom gradom! Hvala svim članovima na doprinosu - na crtežima, porukama, videima, potpori i dobrom duhu!
Šaljemo vam malo veselja i razbibrige uz nadu da ćemo što prije zajedno put neke šume/planine/akcije! Dotad pamet u glavu!
Gledajte, stisnite lajk ako vam se sviđa, podijelite kako bi naša poruka doprijela do što više ljudi, onih s maramom ili bez!
...

View on Facebook

Zgasi svjetlo, upali kliker u glavi 🌍🌍🌚🌚Znaš li da u ovo izvanredno doba možeš i Ti dati svoj mali doprinos za našu Zemlju?🌎

Priključi se danas globalnoj svjetskoj akciji, ugasi svjetlo na sat vremena i pošalji jasan signal da Ti je stalo do naše Zemlje!

www.wwfadria.org/hr/ukljuci_se/sat_za_zemlju/

#boranka #savezizvidjacahrvatske #earthhour
...

View on Facebook

Dragi članovi i roditelji,
tlo se (nadamo se!) napokon uspavalo, radovi nam pristižu, a nama se u glavama roje svakojake ideje kako ih složiti u čistu pozitivu koju ćemo odaslati. Ipak, za dobre vibracije nedostaje nam još samo malo materijala. Molimo svakoga dobre volje da odvoji koju minutu i sudjeluje u širenju dobrih vibracija bijelim Zagrebom gradom! Crtež, poruka, video, selfie, važno da je osmijeh na licu, marama oko vrata i da se vidi da nas ima!
...

View on Facebook

Dragi članovi, neka drugi video zadatak bude nešto posebno!

I dok naši prijatelji iz Saveza izviđača Hrvatske pomažu Stožeru i Crvenom križu radom na prihvatnim centrima, i vi možete pomoći, makar i od doma! Pogledajte video, i pomozite širiti pozitivnu atmosferu u Zagrebu sada kada su se nevolje naslagale jedna na drugu.

Pismo, poruka, crtež, videoporuka... Budite maštoviti, pitajte roditelje i ukućane za pomoć, neka ovo proljeće naši izviđači budu vjesnici proljeća i dobrog raspoloženja! Uključimo se svi! (dijelite dalje, i naravno - držite udaljenost, nosite maske, perite ruke, slušajte stručnjake...)
...

View on Facebook
Ovaj unos je objavljen u Akcije. Bookmarkirajte stalnu vezu.